Wednesday, December 14, 2011

Alhamdulillah, STPM berakhir dengan suka dan duka =)


salam semua ! huisshh rase macam baru belajar menaip je nie.. tibe-2 lembab pulak jari ni menaip huruf-2 nie..hehe.. ini ar penangan exam.. (sory ar kalau ayat meow BAHASA MELAYU sangat sebab masih terkesan dengan exam.hehe)

setelah beberapa bulan meow "berpuasa" dalam dunia on9 nie, kini secara rasminya meow kembali.hehe. seperti janji meow yang terakhir sebelum ni yang meow akan update hari last paper meow kan ? so this is it ! hehe..rindu kat blog tak terkira, sayang kat blog tak terbilang ! wah wah ! =)


yahooooo !!


alhamdulillah meow berjaya juga bertempur dengan STPM ni. sepanjang tempoh tu, rase macam nak gile je.. terkenang saje wajah-2 gembira habes exam. setiap mase meow tengok kalendar. ta sabar nak tunggu 14 Disember 2011 nie..hehe

oke ar, STPM kali ni macam-2 dugaan dan cabaran.. ade paper yang buat meow rase macam meow ni pandai sangat ! tapi ade juga paper yang meow rase meow ni b*ngap sangat.hehe.. so sekarang tawakal sahaja sambil menanti keputusan maybe keluar bulan februari or awal mac.

suka dan duka ? hehe wajib nak story.. biasa ar kan. dalam seronok-2 da abes exam, terasa hati juga sebab da habes tempoh pakai baju sekolah.. da takde tingkatan 7 pulak lepas nie.. seronok sebab exam da abes dan duka sebab tak dapat masuk kelas balik.huhu


rindu pakai baju ni lagi. =)


so kepade blogger laen yang menge-wish kepade meow, terima kasih sangat-2 yang tak terhingga sebab mendoakan meow sepanjang tempoh tu.. meow juga harap blogger laen berjaya jugak tak kira ape yang korang buat ! amin !

oke setakat ini saje entry janji yang diikat oleh meow, jadi selamat bercuti !

*adess penat basuh rambut sebab melekat tepung akibat seronok sangat baling tepung lepas abes exam ! gile ar korang..haha


1 komen pembaca awesome: