Monday, December 19, 2011

Im Working as a (bla bla bla =P)

salam semua.. sehat ? harap-2 sehat yekk.. oke hari ni ade pengalaman baru dalam hidup meow.. kerja kerja kerja kerja ! haha

meow bekerja sebagai Airport Guest Assistant (AGA) di KLIA.. so kalau korang nak terbang-2 tu dan terjumpe meow (in case kalau korang kenal dan ada terasa nak tegur =P) , macam biasa tegur dengan perkataan "meow-meow" haha !

ade hati nak orang tegur padehal sape ar meow ni..haha (saje suke-2) hehe..

dan tempat meow bekerja di check-in counter, atau departure gate domestic and international..

pengalaman + duit = syurga ... hahaha setuju ? hahaha

belum tolak sakit kaki, penat lagi..tapi takpe..inshaAllah semua oke..

so nak tido, esok masuk keje kol 6 pagi, huwaaa !!

chawww !!

4 komen pembaca awesome:

angga zhan said...

hahaha.... Setuju bro..
NICE post.,.,.
thx for share, don't forget to join My blog and give you comment,
http://gapekamania.blogspot.com
salam kenal :)

wunny said...

meow2. tibe2 org dgr, x ke plik?haha

Meow Aizawa said...

@angga zhan
haha setuju kan..
oke thx dtg melawat meow =)

Meow Aizawa said...

@wunny
haha mule2 msti pelik..tp msti oke pnye..haha