Thursday, December 25, 2014

Last Class For Degree =)

Salam semua. Haihhh secara rasminya tamat sudah la sesi kuliah meow untuk degree ni. Bila nak cakap sekejap je rase masuk class tu, macam tak relevan pula. Kenapa? haha Sebab waktu sibuk-sibuk dengan class tu hati ni membuak-buak la cakap "bila la nak berakhir semuaaa niiii!!' hahaha
kan?? jangan la nak nafikan. hehehe

So, macam  biasa, masanya dah tiba. Dah habis dah pun sesi masuk class untuk meow. Haihhh

Rasa seronok ada, teruja pun ada. Walaupun sebenarnya perasaan takut tu lagi banyak. Sebab lepas ni nak tempuh satu lagi fasa baru dalam hidup iaitu kehidupan pekerjaan. Apa la keje aku nanti hehehe.. In shaa Allah kerja yang baik-baik. Usaha dan tawakal.

Macam biasa, bila dah sampai semester akhir ni kita dah mula rasa rindu dan sayang pada kawan-kawan kelas dan semestinya tempat hari-hari kita pergi nak belajar. Kolej Kenanga tetap dalam ingatan. Hahaha

Tapi, perjuangan nak habiskan degree ni belum habis lagi. Lepas ni meow kena fokus pada final exam. Mula 29/12/2014 sampai la 17/01/2015. Kemudian, fokus untuk thesis pula *Hmmm ni lagi menakutkan. Lepas tu fikir pula praktikal. In shaa Allah praktikal bulan 4 nanti. Dah selesai semua ni, baru la boleh rasa lega dan menunggu saat naik pentas ambil ijazah kesayangan. Hahahaha


                                Bersama pensyarah MGT417 Madam Nusrah




                                Bersama penyarah IBM530 Madam Norriati                                                              



                Bersama pensyarah BMP538 Puan Zuraidah *berpindah ke oversea pada 20 Dis yang lalu




                                Bersama pensyarah RET531 Madam Zarith Delaila



                                Bersama pensyarah CTU553 Ustazah Nurul Huda



                                               

                                Bersama pensyarah ETR300 Sir Adlan



                                Bersama pensyarah BEL499 Madam Masturah




so overall, it was a great moments with them! goodluck thesis and your internship uolls !

alamak sedihnya, no more class lepas ni. Tak perlu bangun awal pagi siap-siap nak pergi kelas.. Arghhh definitely i will miss that !!


*ha yes! apa yang anda lihat memang benar. Benarlah di belakang kami tu TV LED. Hehe. Kami tak pakai projecter untuk kuliah. Setiap kelas kami disediakan TV LED. Best tak? Jom masuk UiTM!! hahaha *Waktu rehat layan movie la apa lagi. Hahahahahahaha =P

3 komen pembaca awesome:

Harith Iskandar said...

Tahniah meow ;)

Nuratiqa othman said...

Sy baru nk mendaftar sesi 2 2016 dlm kos bahasa melayu komunikasi di uitm shah alam ni. Doakan ya.. penulisan dlm blog ni juga banyak membantu :)

Nuratiqa othman said...

Sy baru nk mendaftar sesi 2 2016 dlm kos bahasa melayu komunikasi di uitm shah alam ni. Doakan ya.. penulisan dlm blog ni juga banyak membantu :)