Tuesday, November 11, 2014

Floral Mask with Lavender Plus Collagen

Salam semua. Sihat belaka? kali ni entri lain sikit daripada biasa. Kali ni nak cuba menjual-jual pulak. hehe

Ada produk baik punya. Nama dia Floral Mask with Lavender plus Collagen. Actually meow dah pakai produk ni lama juga. Tapi selalu cilok kakak punya. Hehe

Eh eh eh. Meow buat ni just nak tolong kakak je. Tapi apa salahnya melibatkan diri sikit demi sedikit dalam dunia perniagaan ni kan?

Kalau nak cerita tentang berkesan atau tidak produk ni, Rasanya kena cuba dulu kot. Hehe
Meow pernah pakai and the result pun  not bad. Meow pakai dulu baru berani nak jual. Bau lavender yang wangi. Hmmm wangi wangi. hehehe

Harga dah standardize RM39.90 excluding postage. Tambah RM6 kalau termasuk postage. Tak la mahal sangat kan? Boleh la kalau nak cuba-cuba.

Setakat ni meow just COD area Shah Alam, Putrajaya, Salak Tinggi dan Nilai. Biasa la kan meow student lagi. Tak boleh nak pergi jauh-jauh lagi. Hehehe

Okay, kalau berminat boleh order kat meow ya.

Whatsapp : 0175150215
Wechat     : AzZam_Dengan_Meow
Facebook  :AzZam Dengan Meow

*kalau meow tak angkat call tu mesej je k. Kot2 masa tu dalam kelas or ke-busy-an. Hehehehe

Apa Tunggu Lagi Ewahhh!!!!




2 komen pembaca awesome:

Harith Iskandar said...

wow meowwww dh pandai pakai mask eh ehe mesti hemsem ;p

Meow Aizawa said...

@Harith Iskandar

hahahaa tgh test market je ni. haha