Sunday, February 24, 2013

Teman Terulung ^_^

salam semua.. sehat kan.. hehe.. okay hari ini hari ahad, hari isnin bakal tiba tak lama saja lagi.. masa berganti masa, hari berganti hari..

okay guys, untuk memenuhkan blog meow ni, penat memikirkan tentang ape meow nak taip.. but suddently my friends mention about "teman terulung" on whatsapp..



actually, sesuatu terjadi kepada meow dan rakan2 seminggu yang lalu.. tapi, perkara tu membuatkan kami tahu erti teman ketawa dan teman menangis.. everyone knows that, setiap pengalaman mematangkan kita. jadi, perkara yang terjadi itulah yang mengeratkan dan mematangkan persahabatan kami.

teman untuk ketawa sangat mudah untuk kita cari, tetapi teman untuk menangis amat sukar untuk dicari. bak kata member meow *umpama mengutip mutiara antara pelangi* .. wahh masyukk kan ayat dia.. hahaha
bila dah dapat, jagalah ia kerana percayalah ianya susah untuk diganti dan dicari..

what ever it is, everythings going to be fine as well. and we did a good job..  and i love my friends ^_^


contoh macam doreamon dan kawan2 dia.. selalu bergaduh dan berbeza tapi mereka saling melengkapi !


6 komen pembaca awesome:

Harith Iskandar said...

ape yg jadik meow?xnak citer kt blog ker...
kalau dlm katun doraeman tu meow nk jadik watak mane?ehehe :p

Meow Aizawa said...

@Harith Iskandar

hehe... nak taw ? hehe

meow nak jadi doreamon.. mcm2 alat die ade..hehe

Nick Nashram said...

teman rapat even gadoh pun kejap je..x simpan dalam hati..huhu

miss fluffy said...

zmn sekarang ssh nk cri kwn yg betul dengn kita ssh senang...klu dpt mmg bertuah!! :)

Marliyana Mk said...

kawan yg betul bila dia support kita..

kita sedih.happy, senang,susah ..dia bersama..

bukan kawan yg membahan..

kan? yana ade jugak kawan yg perli2..
sakit ati nihhhh

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/