Friday, February 8, 2013

It is simple but memorable ^_^

salam semua.. selasa hari tu kami plan buat trip ke PD.. actually just suka2 mengisi masa lapang.. kami ada dalam 11 orang.. pergi dengan 3 kereta.. best la.. kami bbq, makan, mandi, babana boat, best best..

hari bekerja orang tade la ramai sangat..hari tu best je..mendung, panas pon tak.. matahari ala2 segan nak tunjukkan diri dia tu.. tapi ade la rintik2 sikit..

tapi meow tak snap pic pon kat phone meow. pic sume kat camera kawan.. so meow tade pic2 tu. cuma ade satu pic meow je berangan tepi pantai.. hihihi


feeling ombak rindu . haha


dan, disebabkan gambar ini jugak lah meow perasan kehadiran lemak2 asli dan tepu yang semakin rancak muncul dalam diri meow. aduiyai.. oleh sebab itu meow nak kembali kepada saiz normal meow sebelum ni !! arghh stress gemuk !! macam mana tak gemuk kalo duduk rumah je makan je keje kan ? haha

anyway, gathering ni simple but nice.. sangat enjoy and we had fun together.. inshaAllah next time nak pergi lagi.. walawehh !

eh jap ! untuk story tambahan esoknya kami main bowling pulak.. 1st kami main ramai2 then untuk 2nd game just 4 org compete iaitu meow, raja, mar dan nik.. dan the results :


kaum adam mengalahkan kaum hawa.. haha... the winner is raja 114, 1st runner up is meow 88, 2nd runner up is mar 77 and 3rd runner up is nik 70... its ok meow kedua pon boleh janji lelaki menang ! hahaha

nak repeat ? oyeahhh ayuhhh !!! ^_^



4 komen pembaca awesome:

Aku Budak Kampung said...

@: cHocolatemoisT

wahhh bestnye ... nak join sekaki bleh? :)

Meow Aizawa said...

@Aku Budak Kampung

hehe best kan.. boleh inshaAllah kite gi sesame ye.. ^_^

combi said...

bestnyeeeeeeeeeeeeeee g pd

Meow Aizawa said...

@combi

hehe seronok..hang out sekali sekali.. lebih santai dan releks.. hehe