Saturday, February 4, 2012

Result STPM nak keluar dah ??!!

salam semua ! haizzz sehat ? harap2 sehat..
sedar tak sedar dah masuk bulan februari dah kan ? ishhhh sekejap giler... kerje punyer kerje, da bulan 2..

satu lagi, dengar kate result STPM akan diumumkan pada 16 februari 2012.. betulkah ?? atau gusip semata-mata ? bagi meow, tak mustahil..kan MPM selalu kasi KEZUTAN !!! macam kezutan yang die kasi dalam soalan sejarah paper 2 hari tu ! (ciss terkenang saat2 meow gelabah bace soalan yang sungguh membunuh !)




tahun lepas result keluar 21 februari, so tak mustahil kan 16 hari bulan ni keluar.. jadi, dun gabra nehi kawan2, terime je ar result itu (walaupoonnnn)

arghhhh rase macam nak lari je hari ambil result tu nanti..

dan !!!

soalan yang familiar ketika itu ialah :

"dapat berapa A ?????"


ish2 ape ar.. cubalah tanye :

"macam mane result ko ?"

kan lebih baek..ni tak, nak tawu ade A je keje..hahaha

cakap2 macam ni, meow pon macam tu jugak..suke tanye owg dapat berape A..hahaha....
okelah, sementara tengah cuti ni, sempat la meow terfikir2 tentang result..tapi bile tengah kerje, hareemmmmm nak ingat...so lebih baek kerje !!! kan kan kan !!!

oke jumpe lagi kawan2 !! nak kerja la !! haha

3 komen pembaca awesome:

cinta amerqastrina said...

ggoooog luck ye... ^_*

fArAh07 said...

good luck ;)

Hani Shaa ♥ said...

keptusan STPM rabu depan , berdebar rase nyerr :)