Saturday, February 11, 2012

Al-Fatihah Abang Shuqran..

salam semua.. dengan kesedihan yang melanda sekarang, meow ingin mengucapkan takziah kepada keluarga saudara Shuqran yang telah meninggal dunia tengah hari tadi..

arwah merupakan salah seorang fasilitator meow mase Youth Camp-in Petrosains 2011..
seorang yang ceria, periang, peramah..

Al-Fatihah =(

*patut la mase meow keje tadi meow rase bosan, rase tak best..sampai meow bagitahu kat kawan keje yang meow rase something keje tadi..dalam bas selalunya meow bersembang dengan kawan2 keje tapi tadi meow duduk sorang2..dalam bas meow terdengar lagu lama yang sentimental.. meow tggu sampai deejay mention tajuk lagu tu..

meow nekad nak cari lagu tu kat youtube bile sampai kat rumah..turun bas tengok langit laen macam, macam nak hujan..sampai rumah terus buka lappy..buka youtube dan cari lagu tu.. then buka fesbukk..

tibe2 membe camp tag post inform berita arwah meninggal dunia..

ya Allah.. berita sedih diiringi lagu sedih...

video

Balada Cinta Romeo by GG Group..
dan, bile meow dengar lagu, sure meow terkenang arwah..




doakan roh abg Shuq dicucuri rahmatNya..amin... =(

8 komen pembaca awesome:

Rafiq Naemah said...

kuatkan semangat.....
tabahkan hati....
mge arwah dicucuri rahmat dan sejahtera disane....
bykkan berdoa zam.....

sabry oppa said...

Al fatihah...
kite mangharapkan yg arwah meningglkan kesan2 yg indah semase hidup....

singgah sini n bace entry....


http://sabryoppa.blogspot.com/ (blog personal)
http://shaberry92.blogspot.com/ (blog kpop)

singgah, komen n follow lah blog sabry oppa kalau sudi...

nice to meet you...^_^

HARITH ISKANDAR said...

Al Fatihah...salam takziah untuk keluarga arwah

^e'in^ said...

alfatihah.. die sakit ape ek?

Meow Aizawa said...

@Rafiq Naemah
thx jie

Meow Aizawa said...

@sabry oppa
inshaAllah..
arwah mmg salalu diingati

Meow Aizawa said...

@HARITH ISKANDAR

trime kasih abg harith

Meow Aizawa said...

@^e'in^

ermm.. sepsis..koma kt hospital