Sunday, April 29, 2012

Alhamdulillah..Temuduga yang awesome.. hehe

hye kawan-kawan... assalamualaikum.. hehe..
sakitnye kaki.. penat ohhh berjalan dalam UiTM tu.. adehhh kenape mesti atas bukit UiTM tu.. adehhh..

kaki meow saket sebab berjalan kaki dari Akademi Pengajian Bahasa ke Fakulti Komunikasi dan Pengajian Media.. sape2 penah pergi sane mesti dapat bayangkan jauhnye.. haha

al-kesahnye meow berjalan kaki tu disebabkan meow habis awal.. interview mula 8.30 pagi dan meow habis lebih kurang jam 9.45 pagi.. oleh sebab nik, tasha, dan ed ade interview kat Fakulti Komunikasi tu, meow pon terus lah gerak ke sane dengan ringan kakinya.. haha

yela kesian kat diorang da ar kene hantar meow dulu, lepas tu barulah diorang pergi ke fakulti diorang...lagi pon mase meow dah abes, diorang still kena tunggu untuk di-interview-kan..

naseb baek meow gigih jumpa surau dan lepak dalam surau dengan hembusan aircond yang sangat syahdu... sedar2 tertidur hampir 2 jam... haha.. jam 12 baru sedar itu pon sebab nik call.. haha

dan.... buat pertama kalinya meow pergi ke Klang... ta pernah pegi Klang selama nie.. ahahaha lawak !
makanan kat foodcourt Aeon Bukit Tinggi mahal ! haha .. yang penting aku dendam ngan sorang "mamat" ni (should be).. aku minta cara baek kerusi tu kan, mase tu senyum je cakap oke.. tapi lepas aku blah die boleh buat muke.. perghh !!!

heyyyy deyyyy saksi ade la.. tasha nampak la kau buat macam tu.. errhhhh aku cut2 burung kau baru tauu.. nak sangat jadi wanita kannnn meh aku tunaikan impian kauu.. haha
tapi, ade meow kesah ? biaq pi la hangggg... ta kesah la kau kuaq ngan bf kau time tuh.. haha

dan, pertama kalinya pergi GM Klang.. haha. wekkkkkk !!!

oke penat, nak urut kaki... esok keje pulak... dadaaaa salam semue !



9 komen pembaca awesome:

niazis said...

moew interview utk kos ape ? insyaAllah dpt. mintk padaNya :)

Meow Aizawa said...

@niazis

hye niazis, meow interview kos Pengajian Bahasa (Bahasa Melayu) kat UiTM.. inshaAllah =)

♥e'in♥ said...

good luck.. :)

Meow Aizawa said...

thx ea.. hehe

Harith Iskandar said...

oooo intrview ker?..mmm insyaallah dpt ler tu.tp nape jln kaki je?xde bas ke kat sane?rasanyer ade je bas kan kan?

Meow Aizawa said...

@Harith Iskandar

hehe inshaAllah.. doakan ye utk meow.. mmg ade bas tapi meow tataw.. igt bas luar.. nti ta pasal2 ke tempat laen plakk. ta bese tempat tu.. huhuhu

Munirah Shamsudin said...

aku dapat rasakan yang perempuan itu...

hipokrit.


kot.
dari cara kau cegite ni ha. tp, kalau aku setakat amik kerusi tu boleh diterima. kalau amik bungkusan maggi tomyam. memang simpan dendam.

Meow Aizawa said...

@Munirah Shamsudin

haha.. biar ar die kan.. tapi yang penting, perempuan ke ???

hadoiiii adek2 tuh.. huhu

SyierAreiys DaeDae said...

salam. senang x interview nye? sy pon dpt interview utk course ni.