Friday, January 13, 2012

jumaat yang indah..

salam semua.. lame betul tak ketemu ya ?
aduh2.. rindu betul nak menulis nie.. bukan ape, kene curi2 mase kalau nak update blog.. ye lla sekarang ni da ade benda yang nak dibuat..

sebenarnye banyak benda yang meow nak kongsikan dengan semua..tapi tapi tapiiiii malas pulakkk..adoiiiii !!! hahaha

rase macam nak story pengalaman meow bekerja, tapi nanti ade yang kate batak pulak macam meow sorang je yang keje.. haha !

banyak kisah lawak yang meow ade sepanjang bekerja kat Airport tu..ish ish ish dashat-2 semua kisah2 tu...hahaha ! nanti ar ade mase meow update khas untuk cerita pasal kelawakan diorang..haha

petang jumaat yang indah ni, sayu saje sebab mendung nak hujan..hehe..hujan ar, hujan ar.. biar sejuk sikit bumi nie...kan kan ??? haha


ade mase jumpe lagi...salam.. (^_^)

4 komen pembaca awesome:

biela bell said...

wah..keje apa tu kat air port. :)

Meow Aizawa said...

@biela bell
meow keje AGA, Airlines Guest Assistant...hehehe

HARITH ISKANDAR said...

patut la sabar benor...ehe

Meow Aizawa said...

@HARITH ISKANDAR

haha...kene ade sabor yg tggi..hehe