Friday, March 21, 2014

Babak Keempat Bermula ^_^

salam semua. berjumpa lagi kita ye. hehe.

sedar tak sedar, meow dah masuk tahun kedua kat UiTM ni. rasa dah tua dah. hehe

dan sekarang meow dah semester 4. ada 2 semester lagi untuk dapat degree in shaa Allah. doakan meow grad on time !

oh ya last 3 weeks meow dan family pergi holiday kat cameron. seronok seronok dan seronok. seriously kesejukan kat sana masih relevan. sejuk sejuk dan sejuk hahaha






now dah third week. hope semuanya okay. dah mula buat tesis. hmm pening jugak nak buat tesis apa. huhu
in shaa Allah ada tajuk tu. hehe

and now about MH370. doakan kesejahteraan mereka semua. Allah nak uji kita. nak kita balik kepada Dia. banyak sangat kelalaian sekarang ni. alhamdulillah sekarang dah hujan tk henti2. berkat doa dan keizinan Allah.

jumpa lagi =)



1 komen pembaca awesome:

Harith Iskandar said...

alaah baru tahun kedua Meow, xkan dah tua kottt ehehe ;)