Sunday, December 1, 2013

To Much Story To Tell

Assalammualaikum anak-anak didik sekalian. hehe. sudah lama tidak menconteng kat sini. meow menghilangkan diri selama sebulan kot. ntah la. ke lebih sebulan ? hehe

takpe takpe rileks2. hehe. meow sudah kembali hari ini tarikh ini. hehe


so kat mana nak mula eh. banyak sangat cerita ni. hehe . hah !! sekarang ni tinggal lagi 3 minggu je lagi tinggal sebelum final. ayohhhh maknanya semester 3 ni semakin berakhir. tak sabar nak final. tak sabar nak cuti sem. tapi tanak tahu result. boleh macam tu ? haha

sepanjang november ni telah berlangsung Sukan Antara Fakulti UiTM 2013. kali ni APB memegang moto 'Can't Hold Us Down" dan 'Menang Tak Megah, Kalah Tak Rebah'. wowww daripada ayat tu dah tahu betapa semangatnya kontinjen APB kali ni.

so at the end, APB berjaya mengutip 1 Emas, 2 Perak dan 4 Gangsa. so well done kepada semua penyumbang pingat ok. dan yang tak menyumbang pingat tu, anda juga telah menyumbang mata kepada Akademi kite yang terchenta ini. hahaha. walaupun kalah, namun tetap memberikan saingan. terbaik tu !

meow masuk apa ? hahaha. segan la nak gitau. apa yang meow boleh share meow masuk acara yang berkaitan dengan air. hahaha. mandi air la jawabnya ! haha.. tapi rezeki dapat pingat bukan kali ni. lain kali sape tahu kan ? haha

untuk majlis penutup SAF2013 hari tu, Kontinjen APB berjaya mendapat tempat Naib Johan dalam Perarakan Kontinjen SAF2013. bukan senang ok. berbaloi sangat berbaloi. hehe. boleh tengok kat sini . hehe

http://www.youtube.com/watch?v=_2qUZbUMrwA



cantik tak ? dulu putih hitam merah. kali ni kuning hitam. haha

so, sekarang dah bulan disember. selamat datang disember !!! haha

1 komen pembaca awesome:

W. Mastura said...

HUHU. Goodluck untuk final :)