Wednesday, June 20, 2012

The Best Trip...

salam semua.. haishhhh lame kan ta post ape2.. dah balik bercuti pon rasa kemalasan tu ada je.. hehe..
alhamdulillah sepanjang meow kat Kelantan semuanya oke.. takde ape2 yang buruk berlaku.. just balik2 bawak batuk dan selsema je.. haha..orang kate tu maknanya taknak balik..hehe

so tanpa buang masa lagi, meow kasi la sikit gambar2 meow dan yg laen kat sane..


ondaway ke gate A11..ayoohh jauh benar... tapi naseb baek dah biase.. well tempat keje lame.. hehe
travelater ni saksi meow keje hari2.. hahahaha



selalu tengok kapal ni waktu jadi pekerja, tapi kali ni tengok sebagai passenger pulak..hihi



budak tu marah nik sebab nik letak topping sendiri.. haha...


baba aiskrim the best from Rantau Panjang..hihi


emon besar ni RM30.. what ??? murah dehh.. ape lagi, memang meow beli untuk Damia.. (so far emon ni da lunyai sebab selalu kene wachaaa ngn si Damia, haha)


Sudara Beach Resort, Bachok.. best owhh...hihihi


sedap kan ? perapan die terbaek owh.. tengok la tangan sape yang buat kan ? hihihi


tengok, macam mane boleh sedap kalo bukan meow yang buat... hihihi


nyum nyum..bbq tepi laut resort tu..n coeslow meow buat oke.. hihi


Pantai Irama, best kan lepak tepi pantai.. huishhh


drama je ni.. haha


dah 6 hari kat sane, time to go back home la..bayangkan sampai ktm 10 minit sebelum, cuak doh sebab jalan jammed, naseb baek sempat lagi..malam tido peluk emon ! haha
naek train jam 7.15 petang dan sampai kajang 7.30 pagi esoknye..adehh !


hehe, excited nak naek train..kesian husain dah balik dulu... haha


cik Edah... bergaye depan train.. haha


best owhh ade katil...tido best je tak bising...yg best boleh gi cafe die beli makanan.. sodap pon sodap.. hihi


ni la kesudahan emon lepas Damia nampak pagi tuh... naseb la ko emon.. haha


best sangat pegi sane.. 1st time jejak kaki kat Kelantan..suasana kat sane memang best la.. nanti meow pasti datang lagi.. pasti dan pasti ! hahaha..

oke, macam biase la eh gambar2 yang laen boleh view kat fesbukk ! hihihi

ok kawan2 nak lari dulu.. bye bye 
meowwwwwwwwwww  

11 komen pembaca awesome:

Harith Iskandar said...

fuhhh xtahan tgk ayam panggang tuu..terliur nih

Rafiq Naemah said...

ishhhhhh!!!!

xajak...heheheh

Meow Aizawa said...

@Harith Iskandar

haha kan ? tgk pon dah sedap inikan pula yg makan.. sedap ohhhh...

nak ? nti boleh bbq sesame.. huhu

Meow Aizawa said...

@Rafiq Naemah

nti kite gi la same2.. hehe

RioAzzaro said...

tk penah naik train yg ada katil...cam best jer

RioAzzaro said...

tak penah naik train yg ada katil...mcm best jer

Meow Aizawa said...

@RioAzzaro

haha...bukan macam tapi memang best pon.. hehe..
nanti boleh la rase..
best ohh..

! Arjunakirana ! said...

Alahai... comey2 gituuu.. huahuah.. jalan2 cari makan ke?

Meow Aizawa said...

@! Arjunakirana !

haha emon tu je yg comel kan..
jalan2 keluarkan duit je..
haha..

tak sabar nak bercuti lg

Mr Iqbal Abdullah said...

tido peluk doremon! ;P

Meow Aizawa said...

@Mr Iqbal Abdullah

haah best uhhh... mcm peluk org.. kui kui kui