Saturday, May 14, 2011

Busy Ke ? Esshhh !!! Ayat Klise !!!

haha salam sume !!! pelik kan knp meow tulis title mcam tu..ye ar mane tak nyer...walo pon secare realitinyer memang BUSY, hati nurani meow nie maseh tergelak2 biler dengar ayat "busy ar" kalo nak menghupdate blog ! kih3 !...

ye ar bayangkan kalo 26 juta orang pemilik blog nie tulis BUSY ajer memanjang ! mate aku pon BUSY ar nak cari button merah tande pangkah tuh ! haha....hal ini disebabkan ayat BUSY nie sangat familiar ! tambah2 dalam blog orang2 yang jarang nak hupdate...dengan alasan, BUSY !!!! haha

actually memang busy pon..kih3..ye ar minggu nie orientasi budak lower...sangat bersemangat (sesetengah orang2) haha..jadi meow pon curi2 mase nak update nie..busy sebab penat kowt ! haaaa !!!! bawu ingat !!!! meow busy sebab kena siapkan video untuk dak lower yg kene tayang esok then video untuk hari guru isnin nanti..bapak !!!! mengirat tangan aku...hahaha...ni pon meow tulis blog sebab baru jep settle video utk dak lower..hari guru punyer belom siap lagi...

oke la..ngantuk ! walopon baru pukol 11 malam !!! kan BUSY ! hihihihihi =) =) daaaaaaaaaaaaa !!!

8 komen pembaca awesome:

Edy Fee said...

tapi klau dh mmg betul nak wat cmne.hehehe

Edy Fee said...

hurmmm dh siap ke video tu.hehehe amacam ? cun?

Meow Aizawa said...

@Edy Fee
dahh..da lme berlalu...

oke kot..
takde komen negatif so andaikan oke saje..hehe

♕ Mr.IX ♂ said...

haha...alasan jer tu...
sama la sini malas nk update kata busy...

Selendang Merah said...

wah bz betul npk..haha..
bila ada masa update lah.

angga zhan said...

hahhaha.. ngantuk?
tidur lah Bro,,, masih ada waktu besok ! ;)
cool,,, by the way,
Follow and Join my blog please
http://gapekamania.blogspot.com
I'm waiting for you*there,.
and don't forget to leave your comment. . . .
I'm already follow your blog....

Meow Aizawa said...

@♕ Mr.IX ♂
haha sume alasan..hehe

Meow Aizawa said...

@Selendang Merah

haha skang da ta busy..hihi