Sunday, January 23, 2011

Meow | Kesah Hari Ini

adumak !

hari ni pagi2 lagi da kene buat keje...aduyaii...memandang semalam da melantak bagai gajah ta dapat makan 4 bulan, hari ni kne bgerak byk...adusshhh !!

makan jep aku taw ! haha mane ta gumux kn ?
bangun pagi aku kene pegi Giant sebab printer aku problem..ish3...seb bek da oke...tu pon aku amek petang sebab aku naek moto jep pagi tadi...aku bukan hercules na bawak printer sebesar kaki gajah tu naek atas motor..kui3..
then aku pi bank Islam plak...ni lgi myakitkan hati sebab aku tpakse kuarkan sume dwet aku  !!!! mengirappppp !!!!! agaknyer bank ni kaye raye so tade simpan duit kecik2...bole kuar dwet besa je ! ishhhhh !!!! dwet aku pon tade la besa sgt pon ! cukop la burger king ke , mcd ke..hahahaha !
so dgn hati jujur dan bersih aku kuarkan sume duit dlam bank tu..Then dgn rase insaf  aku terpiker matilah aku kalo aku terpakai duit nie..huhuhuhu...

*syhhhhhh jgn bagitaw abah aku taw !! kite membe kan ?? haha

hahaha....so aku baru balek dri amek printer aku..yeay2 da bole print meng-print ! haha..
oke lah na siapkan kerja berjuta2 ringgit aku ni...ta siap kene geget lak !! wee !!! daaaaa



               MEOW tinggalkan post kali ni dgn video ni plak oke !


                            

     *yg taleyh blah apebile ayat ni "what she doing ? " dicakap dgn muke        
                        annoying sekali   
          padan muke kaw telur durjana ! ahaha
                     

0 komen pembaca awesome: