Saturday, January 29, 2011

Kesah Ain Maisarah

Ain Maisarah ? Sape tu ? haaaaaa....
Kalo dengar drpd name pon da sedap kan.?
Mesti ar... Name da sedap, orangnyer jugak cantik..hehe

Actually Meow ta kenal la Ain Maisarah nie sangat ( sory yer jgn ade yg terase) Pade tanggal
28januari2011 baru ar meow kenal.. Bersejarah bukan ?  (sgt lah) haha.. Kalau na tahu, Ain Maisarah
ni penulis novel remaja yg popular taw ! No wonder la meow tataw sebab meow na sentuh novel
pon alamat macam tunggu kucing terbang la jawabnyer..huhu.. Sesiapa yg suke baca novel mesti
familiar la dengan nama tu. Yela, drpd feedback yg meow dapat kebanyakan semua kenal Ain Maisarah
ni (great job !) haha
Mesti na tahu macam mana meow bole kenal Ain Maisarah pd tarikh tu kan ? haaaa actually semasa
majlis bacaan yassin kat sekolah pagi jumaat semalam, cikgu da uar-uarkan kedatangan Ain Maisara ke SMKBBST..wawww ! hehe.. Mesti ramai yg nak jumpe die kan.. yela, mane taknye drpd edaran yg
kitowg dapat, semua hasil tulisannya memang kena dgn minat remaja masa nie.. So, ta mustahil ar kedatangan Ain Maisarah ni boleh dapat sambutan kat sekolah-sekolah..haha..

Daripada edaran tu terdapat 15 buah buku yang telah diterbitkan. Sebagai contoh, Aku Mahu Buli dan
Aku Mahu Popular. Menarik kan ? Tapi , dalam banyak2 terbitan tu, meow tertarik dengan novel sequel yang bertajuk Aku Mahu Ke New York 1 dan Aku Mahu Ke New York 2..haha tengok kulit depan saje meow da tertarik nak baca novel tu.. Tapi tapi tapi tapi, meow membaca ? alamak ! satu muka surat ta
abes lagi meow da tido ! kah3 ! Oleh sebab penulis ni mggunakan animasi sebagai kulit depan, membuatkan tanggapan pembaca bahawa novel2 itu menarik untuk dibaca.haha !

Ain Maisarah akan datang ke sekolah meow hari isnin ni 31januari2011utk road tour nyer.. Nanti akan
ade jualan novel2 jugak.... Gerenti gempak punyer ar beb ! haha.. Dapat pulak tgk van pink die tu..
haha comel ar..haha..
Jadi, nanti meow akan sambung lagi cerita ni ape plak yg jadi pade hari isnin tu k ! haha..
Sebelum meow tinggalkan post kali nie, meow sempat scan edaran yg diberikan kepada kami.
jumpa lagi !!! meow2 !



                            

                                   Dan ini antara novel-vovel terbitan beliau.. Menarik bukan ? !



        Sambil tu meow nak pesan yg korang korang n korang bole la berlari  atau merangkak ke
         mane2 bookstore yg ade menjual hasil karya Ain Maisarah nie oke !

   * kalo merangkak jam berape na sampai ? hahahaha

4 komen pembaca awesome:

tashatusyut said...

waaaa......boley kje ngn ain maisarah ko bedah!haha
tp...aku x twu lak bulan feb ade 31 ari...wa3.
pape pon,gudjob bedah!!

Meow Aizawa said...

hahaha error ! hahahaaha
kaw mmg samad anak pak kasem ! haha

tashatusyut said...

wa3...
bertmbh pnjg da name aku nih..
haish...ko 2....bedah anak mak jah!!huhu

Meow Aizawa said...

ahhhh report ashraf...kah3